Få et bedre indeklima​

Vi installerer, servicerer og leverer

Sådan kommer du i gang

At købe en ventilations- eller varmepumpeløsning er en langsigtet investering på samme niveau som et hus eller en bil. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig grundigt ind i, hvilken type anlæg der passer til netop din bolig og dit behov.

SparEnergi har udarbejdet en guide om er en varmepumpe er noget for dig, som vi anbefaler, at du læser. På SparEnergi vil du ligeledes kunne finde nyttige informationer og gode råd om varmepumper. SparEnergi har udarbejdet en liste med de mest energieffektive varmepumper på det danske marked. Der findes naturligvis mange hjemmesider, der omhandler varmegenvindingsløsninger, såsom ventilationsanlæg og varmepumper, og vi har samlet en række af dem på v​ores side med nyttige links.​

Vores autoriserede forh​andlere står altid klar til at rådgive dig om, hvilket Nilan-anlæg du skal vælge. Det er din sikkerhed og vores garanti til dig for, at du får den rigtige løsning. Du bør derfor altid kontakte en af dem, hvis du ønsker at købe et anlæg.

Kontakt os

Vi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Vi rådgiver dig.

Forhandler

Vi forhandler hos Nilan. som udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet.