Få et bedre indeklima​

Vi installerer, servicerer og leverer

Fremtidens ventilations- og varmeløsning

Compact P er udviklet til fremtidens boliger. Anlægget kan anvendes i alle former for lavenergi- og passivhusbyggerier, men kan med fordel også anvendes i huse eller lejligheder, hvor der ønskes et lavt energiforbrug.

Effektivitet i absolut topklasse

Compact P er udstyret med den nyeste teknologi indeholdende en højeffektiv modstrømsveksler, samt en specialdesignet reversibel varmepumpe, der udnytter restenergien i afkastluften.

Samlet set har anlægget en ydelse, der ligger i den absolutte topklasse. Modstrømsveksleren har en temperaturvirkningsgrad på op til 95 % kombineret med en varmepumpe, der siker en høj tilluft-temperatur og meget lave omkostninger til produktion af varmt brugsvand.

De integrerede varmepumper AIR 9, GEO 3 og GEO 6 er udviklet med den nyeste kompressor teknologi, som sikrer, at varmeydelsen hele tiden tilpasses behovet i boligen.

Fordele i overflod

Det kompakte design og de mange funktioner samlet i én enhed, sikrer en minimal indbygningsplads og en hurtig og nem installation. Den nyeste teknologi og komponenter af høj kvalitet sikrer ikke kun et optimalt indeklima, men også lave årlige driftsomkostninger, og er derfor en sund investering på alle områder.​

Compact P

- Ventilation op til 300 m3/h

- Komfor køl

- Varmt brugsvand

Compact P GEO med jordvarme

- Ventilation op til 300 m3/h

- Komfort køl

- Varmt brugsvand

- Jordvarmepumpe

Compact P AIR 9 med luft/vand varmepumpe

 - Ventilation op til 300 m3/h

- Komfort køl

- Varmt brugsvand

- Luft/vand varmepumpe

Compact P EK med el-kedel

- Ventilation op til 300 m3/h

- Komfort køl

- Varmt brugsvand

- Centralvarme vis elkedel

Kontakt os

Vi besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os.

Vi rådgiver dig.

Forhandler

Vi forhandler hos Nilan. som udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet.